Wie ben ik

De eerste reacties komen binnen. Leuk! De eerste vraag; ik wil graag meer van jullie weten, voordat ik foto's ed stuur. Dat snap ik. Ik zal mezelf voorstellen. 

Ik ben Marieke van Veluw, 44 jaar oud en ik werk in het onderwijs. Ik woon in het mooie Friesland samen met mijn poedels. Op dit moment hebben we 2 grote poedels, 3 middenslagen en 1 dwergpoedel.  Samen met mijn moeder fok ik op kleine schaal poedels onder de naam Gemarsandi's poedels. Deze kennel bestaat al vanaf de 80'er jaren. Een aantal jaren geleden ben ik me meer gaan verdiepen in het ras, de poedel. Ik ben meerdere kynologische opleidingen gaan volgen en ik volg trainingen en workshop om mij te bekwamen in het trimmen van poedels. 

U kunt meer van mij te weten komen : www.gemarsandi.net

 

 

 

 

Doorzoek de website

Contact

allesoverpoedels.nl
Drachten
0657536037

Actueel

16-04-2015 21:03

Interessante site!

Wellicht een leuke site om te bestuderen!  www.doggydating.com/nl

Enquête

Vind je onze nieuwe web leuk? Heb je voldoende informatie gekregen?

Ja, leuk, ik heb alle benodigde informatie gevonden (2,827)
47%

Nee, het kan beter (3,160)
53%

Totaal stemmen: 5987