Workshop Liane Kubbe

13-04-2015 08:21

Zondag 12 april hadden we de workshop Poedeltrimmen met Liane Kubbe. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag. Ik denk dat ik voor iedereen spreek dat we veel geleerd hebben.  Bij deze wil ik Liane bedanken voor haar tijd en inzet en Gerda Zandstra voor het beschikbaar stellen van haar trimsalon. 

Korte beschrijving van de dag ( u vindt foto's bij de fotogalerij onder workshop Liane Kubbe )  ;

Om half 9 arriveerden we in het zonnige Wagenborgen. Snel de spullen klaarzetten, goodybags in orde maken en zorgen voor de koffie. Al snel was de groep compleet. Na een korte kennismaking begon Liane met haar demo op Bubbles. Ze liet de puppytrim zien. Aan de hand van aanwijzingen over de bouw van de hond en hoe daar rekening mee te houden met het trimmen , trimde ze de hond. Na 1.5 was er een korte pauze met koffie en gebak. Er waren gezellige gesprekken gaande, de sfeer was goed. Daarna werden de puntjes  op de i gezet en liet Liane nog het topknot zetten zien. Bubbles was veranderd in een prinses! Na een korte fotosessie was het tijd om zelf aan de slag te gaan. Iedereen stond te trappelen om zelf aan de slag te gaan. 

Djurre werd onder handen genomen door Elske en Anita. Zij doen de trimopleiding en hebben nog niet zoveel ervaring met het trimmen van poedels. Het ging uitstekend, er ook rekening mee houdend dat samen een hond knippen, heel pittig is! Djurre vond alle aandacht maar wat leuk! Duffy werd door Doreen geknipt. Duffy houdt ook wel van een beetje aandacht, maar liever waggelt ze wat rond, ipv op de tafel staan ;)  maar ze is erg mooi geworden! Verder hadden de deelnemers zelf hun hond meegenomen. 

Iedereen kon op z'n eigen tijd een broodje eten, luchtje scheppen en wat drinken. Liane liep rond en hielp zo hier en daar. Dat maakte het allemaal heel relaxed. 

Tegen 16.30 zijn we gaan afronden. Nog wat drinken, goodybags uitdelen, Liane bedanken en nog even op de foto. 

Al met al een zeer geslaagde dag en we hopen op een vervolg. We plannen deze voor na de zomer. 

 

Doorzoek de website

Contact

allesoverpoedels.nl
Drachten
0657536037

Actueel

16-04-2015 21:03

Interessante site!

Wellicht een leuke site om te bestuderen!  www.doggydating.com/nl

Enquête

Vind je onze nieuwe web leuk? Heb je voldoende informatie gekregen?

Ja, leuk, ik heb alle benodigde informatie gevonden (2,827)
47%

Nee, het kan beter (3,160)
53%

Totaal stemmen: 5987